hetnatuurpodium

Schoonmaak voor de oplevering van een woning

Nieuwbouwwoningen, appartementen of bedrijfspanden die moeten worden opgeleverd zijn vaak erg vervuild. Het is logisch dat de kamers en ruimtes na de bouw vol liggen met stof, zand en puin. Ook de ramen en trappenhuizen zien er meestal stoffig uit. Om ervoor te zorgen dat het pand bij de oplevering hygiënisch schoon is en klaar voor gebruik door de nieuwe bewoners is heel wat specialistische schoonmaak nodig. Denk hierbij aan het verwijderen van kitresten en de afvoer van bouwafval. Waarom kan je hiervoor het beste een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf inhuren?

Grote schoonmaak van vervuilde panden

Als je een specialist inschakelt naar aanleiding van een schoonmaak voor de oplevering van een woning, dan kan je ervan op aan dat dit bedrijf een breed pakket aan relevante diensten heeft. Een dergelijk bedrijf heeft ervaring met de grondige reiniging van de keuken en sanitaire ruimten. Ook de ramen, kozijnen en vensterbanken krijgen een uitgebreide reinigingsbeurt. Daarnaast zijn ook glasbewassing aan de buitenzijde en gevelreiniging werkzaamheden die in het uitgebreide pakket zitten. Het hele pand wordt aan de binnenkant bovendien stofvrij gemaakt en beschermfolie en stickers worden verwijderd.

Schakel een gecertificeerd bedrijf in

Bij de oplevering van een nieuwbouwpand wordt vaak gesproken van het ‘bezemschoon’ opleveren van de ruimtes. Dit houdt in dat alles flink is afgestoft en overtollig bouwafval is afgevoerd. Heb je een pand in Breda dat een wat meer grondige reiniging vereist? Schakel dan een schoonmaakbedrijf in Breda in dat beschikt over de juiste certificaten om een hygiënische reiniging te garanderen. Een gecertificeerd schoonmaakbedrijf in Breda beschikt over het Code-certificaat, dat een verantwoorde schoonmaak garandeert en waarbij ‘schoon’ ook echt schoon betekent. Daarnaast weet je dat een bedrijf dat over een VCA-certificering beschikt veilig en milieuvriendelijk te werk gaat.

Schoonmaakbedrijf dat het resultaat komt checken

Schoonmaken is een vak en hiervoor zijn enthousiaste, goed opgeleide medewerkers nodig. Wil je een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Tilburg laten komen, ga dan voor een bedrijf dat een jarenlange ervaring heeft met het leveren van kwaliteit. Zo bewaakt een goed schoonmaakbedrijf in Tilburg de kwaliteit door nauwgezet te controleren of alle beloofde diensten zijn uitgevoerd. Met een checklist bezoekt de objectleider het pand en gaat na of alles volgens afspraak in orde is gemaakt.

Schoonmaak oplevering woning die helemaal compleet is

Met een schone, frisse woning kunnen nieuwe bewoners de start maken die zij voor ogen hebben. Kijk bij je zoektocht naar een schoonmaakbedrijf in Waalwijk naar de vraag of het bedrijf breed inzetbaar is op het gebied van specialistische reiniging. Zo is het handig als ook klein technisch onderhoud en tuinonderhoud tot het dienstenpakket van het schoonmaakbedrijf in Waalwijk behoren. Zo weet je zeker dat de opleveringsschoonmaak tot in de puntjes goed wordt uitgevoerd.