Een droom lijdt schipbreuk

De lente laat zich weer van haar beste kant zien. De bomen zijn weer groen, bloemen staan fier overeind en de zon doet de rest. Traditiegetrouw is dit de periode waarin openluchttheaters zich klaarmaken voor het nieuwe seizoen en bij de eerste theaters zijn de activiteiten alweer in volle gang. Ook wij hadden u nu graag op de hoogte willen brengen van de vorderingen van ons theater en van alle mooie activiteiten die op de planning staan. Helaas liep het anders en zien wij ons genoodzaakt afscheid van u te nemen.

In het Weekblad van Gilze en Rijen stond vorige week al een artikel met uitleg over dit besluit, dat we met pijn in ons hart namen. Hieronder kunt u dit bericht lezen. Mocht u nog vragen hebben of contact met ons op willen nemen, dan kan dat voorlopig nog via info@hetnatuurpodium.nl.

Via deze weg willen wij nogmaals alle stakeholders, betrokkenen, organisaties die mee hebben gewerkt aan onze activiteiten, bezoekers en geïnteresseerden hartelijk danken voor hun medewerking, betrokkenheid en interesse! Dankzij hen hebben wij een aantal mooie activiteiten kunnen organiseren, waarin wij onze missie konden laten zien, namelijk het samenbrengen van kunst, cultuur en natuur.

Wij kijken met pijn in ons hart terug op een mooi burgerinitiatief dat schipbreuk lijdt.