Laatste informatie Ratatouille ll, zondag 10 juni 2018

Nog 2 nachtjes slapen en dan is het zover: Ratatouille ll. Het vervolg op ons succesvolle pop-up theaterevenement van vorig jaar. Met dit evenement nemen we deel aan Rijen Ruikt. Afgelopen week zat de routekaart van Rijen Ruikt bij Weekblad Gilze-Rijen. Heeft u deze niet ontvangen of heeft u liever een digitale versie? Die vindt u hier. Het NatuurPodium is nummer 16 op de kaart. Het weerbericht voor a.s. zondag ziet er goed uit! Het belooft een zonnige dag te worden met een maximumtemperatuur van 25 graden. We kijken er naar uit en hopen u allemaal te mogen begroeten bij één van de vele optredens! Via deze weg informeren we u graag over een aantal praktische zaken.

Toegang
Het terrein van Het NatuurPodium is tijdens Ratatouille ll te bereiken via Atletiekvereniging Spiridon. Het adres van Spiridon is Vijf Eiken 6 in Rijen. Vanaf eetcafé De Vijf Eiken zal bewegwijzering aanwezig zijn van Het NatuurPodium. Bij Spiridon zal een banner aangeven dat u bij Het NatuurPodium bent en zult u worden ontvangen door één van onze gastvrouwen of -heren. Wij zijn graag voor iedereen bereikbaar en toegankelijk, maar helaas ie het terrein op moment nog lastig toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Voor vragen en begeleiding, kunt u contact opnemen met ons via info@hetnatuurpodium.nl. We kijken dan graag samen met u naar een passende oplossing.

Fietsenstalling en parkeren
Als natuurpodium hechten wij veel waarde aan de natuur en onze leefomgeving. Duurzaamheid is daarom ook een belangrijk streven voor ons. We hopen dat u daar u steentje aan bij wilt dragen door op de fiets naar Ratatouille ll te komen. Extra voordeel is dat u er dan een mooie fietstocht van kunt maken langs de verschillende andere deelnemers van Rijen Ruikt. U fiets kunt u stallen in de buurt van de toegang tot onze locatie.

Mocht het u niet lukken om met de fiets te komen, dan kunt u de toegang tot ons terrein ook bereiken met de auto. Uw auto kunt u op de parkeerplaats bij Spiridon of bij de openbare parkeerplaatsen bij eetcafé De Vijf Eiken.

Betaalmogelijkheden
Tijdens Ratatouille ll kunt u alleen contant betalen. We vragen u ook om zoveel mogelijk gepast te betalen. Het grootste gedeelte van het evenement is gratis te bezoeken. Voor de volgende dingen vragen we een kleine bijdrage:

– Het knutselpakketje van Bram de Boomstam: € 1,- per pakketje
– Het optreden van Katrien Verheijden (Katrien zingt Janis): € 5,- per persoon (t/m 12 jaar gratis)

Kaartjes voor het optreden van Katrien zijn hier te reserveren, zodat u zeker bent van een kaartje. De kaartjes zijn ook te koop tijdens Ratatouille ll tussen 10.30 en 16.00 uur bij de informatiestand van Het NatuurPodium.

Om in de toekomst meer activiteiten te kunnen organiseren, hebben we natuurlijk financiële middelen nodig. Daarom zal bij de informatiestand ook een potje aanwezige zijn voor een vrijwillige bijdrage. We zijn erg blij met elk beetje steun dat we kunnen krijgen! Voor meer vragen over het ondersteunen van Het NatuurPodium kunt u a.s. zondag terecht bij onze informatiestand.

Horeca tijdens Ratatouille ll
Net als vorig jaar, zal Pennen Party World ook bij Ratatouille ll weer zorgen voor een kleine horecagelegenheid. U kunt hier diverse drankjes en een kleine versnapering kopen. Ook hier kunt u alleen contant betalen.

Rond lunchtijd gaat ons programma vol swingende optredens gewoon door. Wilt u niks missen? Neem dan een lunchpakketje mee en eet dit op, op onze unieke locatie midden in de natuur terwijl u geniet van een cultureel optreden!