Geslaagd pop-up theaterevenement Ratatouille II

      

 

 

 

 

 

Ondanks dat het pop-up theaterevenement Ratatouille II op het laatste moment is verplaatst naar het terrein van Satelliet was het zeer geslaagd. Het publiek heeft kunnen genieten van een gevarieerd programma in de openlucht.

‘s-morgens kon het publiek genieten met optreden van MM-kids,  piano- en gitaar van Muziekschoolplus, optredens van jonge talenten van het Kunstpodium en bezoekers konden zelf een instrument bespelen in de Proeftuin.

Om 11.00 uur was de speciale kindervoorstelling De prinses met de lange haren van Allstar Boulevard te zien. Na afloop konden de kinderen kennis maken met de nieuwe mascotte en kinder-/natuurvriend van Het NatuurPodium Bram de Boomstam. In een kring werd het verhaal van Bram verteld en een dansje gemaakt waarna de kinderen konden smullen van een speciaal gemaakte Bram de Boomstam taart. De kinderen konden meedoen aan een kleurwedstrijd van Bram en zelf hun eigen Bram de Boomstam knutselen.

‘s-middags was het genieten van de musical Lang en Gelukkig van Stichting NogalWiedus uit Baarle Nassau, dansoptreden van dansstudio Twice en jeugdkoor Baarle. Jazz klanken van jazzduo Bleusette en swingen met Power Swing bigband.

De dag werd in intieme sfeer afgesloten met het speciale optreden van Katrien Verheijen zingt Janis Ian.