Kinderactiviteiten tijdens Ratatouille ll, zondag 10 juni 2018

Kinderactiviteiten tijdens Ratatouille ll
Tijdens Ratatouille ll  zijn er, naast diverse optredens en de mogelijkheid Bram de Boomstam te komen ontmoeten, voor kinderen verschillende activiteiten.

Bram de Boomstam knutselen
Bram de Boomstam ontmoeten is leuk, maar nog leuker is het natuurlijk om er zelf één te hebben. Dat kan! Tijdens Ratatouille ll zijn er knutselpakketjes te koop voor € 1,- per stuk. Met dit pakketje kun je tussen 10.30 en 17.00 uur je eigen Bram knutselen. Dit kan ter plaatse, want alle knutselspullen die je nodig hebt zijn aanwezig. Maar natuurlijk kun je Bram ook thuis maken. Met het geld dat de knutselpakketjes opleveren, kunnen we in de toekomst weer leuke kinderactiviteiten organiseren! Vergeet je niet een foto van jouw Bram met ons te delen viaFacebook of per e-mail?

Fotopuzzeltocht
Voor degene die niet van knutselen houden, liever actiever bezig zijn of het terrein van Het NatuurPodium willen leren kennen is er fotopuzzeltocht. Aan de hand van een aantal foto’s ga je op zoek naar diverse locaties op het terrein. Op elke locatie vind je een letter en met die letters kun je een woord vormen. Lukt het jou om alle locaties te vinden?

De speurtocht is geschikt voor iedereen, maar kinderen t/m 10 jaar dienen begeleid te worden door een volwassene. Je kunt de tocht natuurlijk ook met je hele familie doen! De fotopuzzeltocht is te doen tussen 10.30 en 16.00 uur.

Proeftuin van Het KunstPodium 
Tussen 12.00 en 13.00 uur is er de Proeftuin van Het KunstPodium. Met de Proeftuin wil Het KunstPodium kinderen kennis laten maken met hun muziekaanbod. Kinderen kunnen instrumenten uitproberen, kennis maken met de docenten en alles vragen wat ze maar willen!