Het NatuurPodium presenteert: Bram de Boomstam & kleurwedstrijd

Eerder dit jaar bedachten de studenten Marijne van den Berg, Ellis van der Meer, Lieke Ooijen, Marlien Schuttenbeld en Brent van Spreuwel van de NHTV verschillende leuke ideeën voor Het NatuurPodium. Eén van die ideeën was Bram de Boomstam. Een toepasselijk personage voor de jongste bezoekers van ons podium. Dit leuke idee hebben wij de afgelopen maanden verder vormgegeven, samen met Loeki van Dongen van Atelier Loeki Like. Als uitgangspunt hebben wij daarvoor het logo gebruikt dat de studenten al voor ons hadden ontworpen.

Bram de Boomstam

Bram de Boomstam
Bram stelt zichzelf graag alvast even voor:

Pssst… Ken je mij al? Oh nee, dat kan helemaal niet, want ik ben nieuw hier. Mijn naam is Bram de Boomstam en ik ben dé boom van Het NatuurPodium. Ik ben een hele bijzondere boom… Ik vang namelijk heel veel verhalen op. Verhalen van mensen die in het bos wandelen en van de natuur genieten en verhalen van Het NatuurPodium. Daarom weet ik altijd als eerste wat er bij Het NatuurPodium te doen is! Dat is natuurlijk heel speciaal, maar nog veel leuker vind ik het dat ik bij alles wat er te doen is bij Het NatuurPodium bij mag zijn. Ik geniet dan niet alleen van natuur, kunst en cultuur, maar kan dan ook fijn met jullie spelen en jullie alles leren over mijn bos en de natuur!

Bram de Boomstam tijdens Ratatouille ll
Natuurlijk heeft Bram nog veel meer te vertellen. Zijn uitgebreide verhaal deelt hij dan ook graag met jullie tijdens Ratatouille ll op zondag 10 juni a.s. Dit is ook het eerste moment waarop alle kinderen uit Gilze, Rijen en omstreken kennis kunnen komen maken met Bram. Rond 11.45 uur, na afloop van de kindervoorstelling De prinses, wordt Bram feestelijk geïntroduceerd. Natuurlijk zijn jullie allemaal van harte uitgenodigd voor dit spannende moment!

Kleurwedstrijd
Bram de Boomstam houdt heel erg van natuur, kunst en cultuur. Om hem een extra warm welkom te heten, hebben we speciaal voor Bram een kleurwedstrijd bedacht. De kleurplaat voor Bram kun je hier downloaden (en zelf uitprinten). Binnenkort kun je hem ook ophalen op diverse locaties in de gemeente Gilze-Rijen en de overige ABG-gemeenten. We houden je op deze website en op onze Facebookpagina op de hoogte.

Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in en maak er een echt kunstwerk van. Lever hem vervolgens in tijdens Ratatouille ll op zondag 10 juni. Doe je dit rond 12.00 uur, dan kun je hem persoonlijk overhandigen aan Bram de Boomstam! Lukt het je niet om hem 10 juni in te leveren, dan kun je hem ook in de brievenbus doen bij of opsturen naar Laagstraat 9, 5121 ZD Rijen. Zorg dan wel dat hij daar uiterlijk vrijdag 15 juni in de brievenbus ligt! Meedoen mag t/m 8 jaar.

Natuurlijk kun je een leuke prijs winnen met deze wedstrijd, namelijk twee kaartjes voor één van onze kinderactiviteiten in de aankomende zomervakantie!

We kijken uit naar jullie kunstwerken!