Kindervoorstelling De prinses tijdens Ratatouille ll

Op zondag 10 juni vindt Ratatouille ll plaats. Hiermee neemt Het NatuurPodium deel aan Rijen Ruikt. Als onderdeel van dit pop-up theaterevenement speelt om 11.00 uur de voorstelling De prinses van de Boulevard Allstars. Een voorstelling die bij jong en oud voor vermaak zorgt. We nodigen u dan ook van harte uit deze voorstelling met uw kinderen of kleinkinderen te komen bekijken!

De prinses
De voorstelling De prinses gaat over een prinses met hele lange haren. Haar vader denkt dat de lange haren van de prinses zijn arme koninkrijk rijk gaan maken. Maar de prinses heeft last van die lange haren, ze zitten in de weg als ze wil spelen. Kom je ook kijken of de prinses haar eigen weg durft te gaan?

Regie: Simone de Kuyper
Spel: Angie Cotrotsos, Anton Geers, Reginald Kluijtmans en Rex Staneke

Info
Datum: zondag 10 juni 2018
Aanvang: 11.00 uur
Toegang: gratis (maar een eigen bijdrage is altijd welkom)
Locatie: Het NatuurPodium (achter manage De Vijf Eiken)