Gebruikersovereenkomst ondertekend

Goed nieuws: vandaag ontving Het NatuurPodium de ondertekende gebruikersovereenkomst van de gemeente Gilze-Rijen

Bij het oprichten van een natuurpodium komt veel kijk. Kort samengevat gaat het om de investeringen, het ontwerp, de vergunningen en de vrijwilligers. Het ontwerp is gereed, aan de investeringen wordt gewerkt en we zoeken hard naar meer vrijwilligers, want we kunnen nog veel handjes gebruiken.* Maar op het gebied van de vergunningen maken we op dit moment grote stappen. Om de bouw van Het NatuurPodium te kunnen realiseren moeten we beschikken over een omgevingsvergunning en een omgevingsvergunning kun je pas krijgen als je grond hebt. Met het verkrijgen van de gebruikersovereenkomst is deze eerste stap voltooid. Met deze overeenkomst steunt de gemeente onze initiatieven en toont dit door de grond aan ons ter beschikking te stellen. Als volgende stap is nu de procedure voor de omgevingsvergunning gestart. Deze procedure zal een geruime tijd in beslag nemen, maar na afgifte zal Het NatuurPodium gerealiseerd kunnen worden. We houden u op de hoogte!

* Wil jij je graag inzetten voor Het NatuurPodium, op welke manier dan ook? Stuur ons dan snel een mail, want we hebben je hard nodig! We zoeken zowel mensen voor de langdurige ondersteuning van onze organisatie, als mensen die ons tijdens evenementen willen ondersteunen.